Noutati / News‎ > ‎

TOPURI ale blogurilor și site-urilor din domeniul Rezolvării Conflictelor

postat 10 aug. 2011, 23:16 de Mediatori Negociatori   [ actualizat la 13 aug. 2011, 01:15 ]

 
Începând de astăzi vom prezenta două topuri ale celor mai reprezentative blog-uri și site-uri din domeniul Rezolvării Conflictelor/Disputelor .

Primul, Top Fifty.us vă recomandă cele mai reprezentative blog-uri și site-uri americane din domeniul Rezolvării Conflictelor/Disputelor și al Negocierii.

Cel de al doilea Top 50.ro, cu varianta scurtă Top ZC.ro mai rapid actualizată, va analiza cele mai reușite blog-uri și site-uri românești din aceste domenii.

În blogurile prezentate veți găsiți o mulțime de informații, relații și link-uri, povestiri și anecdote din domeniul Rezolvării Conflictelor și nu numai.

Autorii acestor bloguri (jurnale) sunt personalități de marcă din domeniu sau aspiranți la această poziție.

Veți găsi subiecte legate de conflicte din domeniul comercial sau al muncii, al conflictelor familiale sau interpersonale, dar şi informații despre conflictele actuale din lume. Deși aceste bloguri sunt de dimensiuni mici sau mediii, ele oferă o multitudine de informații pentru cei interesați.

Cei care descoperă înaintea noastră astfel de bloguri (jurnale) din România, SUA sau de oriunde din lume, sunt rugați să ni le semnaleze la adresa de email : mediatori_negociatori@yahoo.com sau la tel. GSM 0722101085 prin SMS.

Vă mulțumim .

Echipa TOPURI M&N

 

Pentru TOPURI dați CLICK buton  > > >      

 

Comments