Noutati / News‎ > ‎

Presa de limba engleză

postat 12 aug. 2011, 23:07 de Mediatori Negociatori   [ actualizat la 12 aug. 2011, 23:56 ]
FINANCIAL TIMES la rubrica global economy (economia globală) prezintă gradul de incredere în economia la scară mondială, după răsunătoarele prăbușiri de la marile burse ale lumii globale și globalizatoare, în pertinentul material
 
NEW YORK TIMES – pe portalul jurnalului New York Times, veți putea citi editorialul ” Where Will Growth Come From? ” care trateaza subiectul CRIZEI GLOBALE, analizând starea de vulnerabilitate a statelor si imposibilitatea acestora de a redemara cresterea economică. Analiza se apleca în mod special asupra cel mai dezvoltate state din lume.

VANITY FAIR - din centru revoltelor din Marea Britanie, Vanity Fair analizează cauzele acestora și raportarea politicienilor britanici la aceste cauze în articolul As London’s Youth Revolt, the Ruling Class Goes Abroad.
 
Revista TIMES face o trecere în revistă a celor 50 de ani care au trecut de la construirea ZIDULUI BERLINULUI în fotoreportjul extrem de expresivTop 10 Berlin Wall Movies .
 
FOREIGN POLICY  - Rusia în pragul alegerilor. Putin again sau cotinuu Medvedev ? Un răspuns care trebuie citit cu humor in Surreal Politik .
THE
NEW YORKER
gazduiește dezbatere How Bad Is It?  despre măsurile de austeritate propuse de guvenul  Statelor Unite ale Americii.

 
Comments