Noutati / News‎ > ‎

Fairly Legal - Mediatoarea - un serial cu și pentru mediatori

postat 24 aug. 2011, 00:57 de Mediatori Negociatori   [ actualizat la 3 sept. 2011, 23:17 ]
           In semn de respect si pretuire pentru Sarah Shahi, actrita care intrupeaza cu atata har si daruire personajul Kate Reed, un mediator femeie, spontana si iscusita in a rezolva orice tip de disputa sau conflict.
 
Kate Reed este o tanara si frumoasa femeie-avocat  din San Francisco, pregatita din copilarie de tatal sau, fondatorul firmei de avocatura Reed & Reed, sa devina impreuna cu fratele sau, avocati de succes care sa duca pe mai departe firma de familie.
Kate insa, frustrata de rigiditatea sistemului juridic american, decide sa paraseasca această cariera si se dedica uneia care se dovedeste a i se potrivi perfect, profesia de Mediator !
              In noua sa postura, ea nu paraseste casa de avocatură Reed & Reed, dar desi isi face munca cu multa daruire si pasiune, avand toate aptitudinile necesare unui mediator, Kate se loveste la tot pasul de pozitia ”teapana” si ultramaterialista a mamei sale vitrege, Lauren Reed, vaduva tatalui sau, cu care are tot felul de dispute .
              Un al doilea plan al vietii ei îi da din nou posibilitatea folosirii aptitudinilor de mediator, este drept nu cu acelasi succes ca in profesie. Este vorba de relatia ei cu procurorul adjunct Justin,  ”nu chiar atat de ex-sotul” ei . 
Oricat de multe capcane iar intinde viata prin Lauren, oricat de multe argumente legale iar invoca ”nu chiar atat de ex-soţul” ei Justin, Kate, cu o încapatanare de catar, face tot ce este posibil pentru a scoate adevarul la lumina si a face doar cea ce este drept.
 
Vizionați toate episoadele serialului cu titrari in limba romana la unul din următoarele linkuri :
Comments