Noutati / News‎ > ‎

Medierea – Eleganță și Consens în Afaceri - Brasov 21 oct. 2011

postat 24 oct. 2011, 01:12 de Mediatori Negociatori

La conferinţa „Medierea – Eleganță și Consens în Afaceri”, care a avut loc la Brasov au fost invitaţi mediatori, magistrati, notari, avocaţi, executori, reprezentanţi ai mediului de afaceri, ai instituţiilor publice locale, dar şi reprezentanţi ai societăţii civile.

Scopul întâlnirii a fost promovarea instiţutiei medierii şi a profesiei de mediator în mediul de afaceri. Organizatorii au demonstrat că medierea este principala modalitate de realizare a consensului în situaţiile conflictuale, într-un stil elegant, confidenţial şi eficient, cu atât mai mult cu cât în actualul context politico-economic european, conflictele, indiferent de natura lor, produc pierderi semnificative atât în domeniul economic, cât şi în domeniul socio-politic, dar şi în plan personal. Întâlnirea a avut loc la Hotelul Aro.
 
Evenimentul a fost organizat de Uniunea Națională a Mediatorilor din România Filiala Brașov, Asociația Centrul Avocaților Mediatori, Asociația de Mediatori din domeniul Financiar Bancar FINBAN si Asociația ”O șansă pentru viitor”.   Iată un scurt foto-reportaj realizat de către delegații noștri la eveniment Vali Ristea si Simona Maracineanu.
 

Conferinta Brasov Octombrie, 2011

Comments