Noutati / News‎ > ‎

Conferinta internationala "Medierea in Uniunea Europeana. Stadiu si perspective”

postat 30 iul. 2011, 01:11 de Mediatori Negociatori   [ actualizat la 30 iul. 2011, 01:13 ]

Obiectivul acestei conferinte este acela de a reuni la Bucuresti experti din tara si din strainatate, pentru a prezenta modul in care medierea a fost implementata si functioneaza in Romania, dar si in alte state. Totodata, vor fi expuse perspectivele si planurile de viitor in promovarea si aplicarea pe scara larga a acestei metode alternative de solutionare a litigiilor la nivel national si european.

Sunt invitati sa participe magistrati, mediatori, avocati, notari si juristi din Romania si din strainatate, reprezentanti ai sistemului legislativ si executiv, precum si alte persoane interesate in dezbateri privind viitorul medierii in statele Uniunii Europene. Conferinta se va desfasura in limbile romana, engleza si franceza, cu traducere simultana, agenda evenimentului fiind atasata acestui anunt.
Inscrierea si selectia participantilor se va face prin expedierea formularului de inscriere prin e-mail, pana la data de 1 octombrie 2010, astfel:
- pentru mediatorii romani (170 locuri) catre Consiliul de Mediere, www.cmediere.ro , e-mail secretariat@cmediere.ro ;
- pentru orice persoana interesata (avocati, notari etc.), care nu este membru GEMME (90 locuri), in ordinea cronologica a expedierii formularului de inscriere catre Centrul de Mediere Craiova, www.mediere.ro , e-mail mediere@rdscv.ro;
- pentru membrii GEMME - la GEMME - Sectiunea Romana, www.gemme.eu , e-mail dragosdotcalin@yahoo.co.uk . Taxa de participare, in cuantum 150 de RON (sau de 35 de euro) se va achita, dupa confirmarea participarii, pana la data de 10 octombrie 2010, astfel:
- catre CONSILIUL DE MEDIERE (pentru cele 170 de locuri alocate mediatorilor romani selectati de Consiliul de Mediere),
- catre CENTRUL DE MEDIERE CRAIOVA (pentru cele 90 de locuri rezervate persoanelor care nu sunt membre GEMME,)
- BCR Craiova RO97 RNCB 0134 0416 4579 0011 - cont in euro; RO76 RNCB 0134 0416 4579 0001 - cont in lei. Participarea membrilor GEMME din tara si din strainatate este gratuita. Organizatorii incurajeaza participarea la lucrarile conferintei, inclusiv cu prezentari referitoare la probleme conexe ce ar putea fi de interes si care vor putea fi cuprinse in mapa de materiale a conferintei. In acest sens, participantii interesati pot adresa o solicitare de inscriere, trimitand materialele la adresa de e-mail roxanamagis@yahoo.com. Informatii suplimentare si materiale referitoare la conferinta vor fi disponibile la adresa http://www.gemme.eu/nation/romania

Pentru alte detalii, va rugam sa contactati reprezentantii
GEMME-SECTIUNEA ROMANA:
d-na SANDA LUNGU- lungu_sanda@yahoo.com
d-na LUCIA ZAHARIA - lucia_zaharia@yahoo.com
d-na ROXANA LACATUSU - roxanamagis@yahoo.com
dl. DRAGOS CALIN - dragosdotcalin@yahoo.co.uk

Comments