Noutati / News‎ > ‎

Comunicat al International mediation Institute - Institutul International de Mediere

postat 7 nov. 2012, 01:33 de Mediatori Negociatori   [ actualizat la 30 nov. 2014, 02:02 ]

Andrea Carlevaris a fost numit, in septembrie 2012, Secretar general al ICC Curtea Internationala de Arbitraj si Director al ICC Dispute Resolution Services si a fost ales în Bordul IMI. Predecesorul domnului Carlevaris, domnul Jason Fry, care s-a alaturat Clifford Chance in calitate de coordonator al Grupului de Arbitraj International si va ramane membru al bordului IMI.

Domnul Carlevaris este cetatean italian si a fost un partener de Bonelli Erede Pappalardo, si a fost consilier la Curtea Internationala de Arbitraj.

Ute Joas Quinn, Consilier General Asociat la Hess Services UK Ltd si presedinte al  Bordului IMI a comentat cu privire la aceste schimbari:

"ICC este unul din lideri mondiali
de opinie în solutionarea alternativă a litigiilor. Concursul Anual  International de Mediere comerciala, acum in cel de al 8-lea an, este unul dintre cele mai importante evenimente de invatamant din calendarul medierii,  iar Conferinta anuală de Mediere ICC, acum în cel de al 4-lea an, este un simpozion mondial axat pe nevoile utilizatorilor de mediere. Toate acestea se datoreaza mai ales sectiunii de Servicii de rezolvare amiabila a disputelor, gestionată in mod inovator de o echipă devotată. ICC este un factor care are o contributie de prim rang la activitatile IMI și noi suntem incantati sa-i uram bun venit domnulei Andrea Carlevaris atat la ICC, cat și în Bordul IMI. "

Pentru CV Andrea Carlevaris ", vă rugăm să faceți
click here 

Pentru detalii complete ale consiliului de administrație IMI, vă rugăm să faceți
click here

               Irena Vanenkova                                                            Emma Ewart
             Executive Director                                                     Operations Manager  

Comments