Va oferim

 
     
                      Mediere                                Negociere                           Detectare FLC
 
    
                    Conciliere                                 Facilitare                                   Nasul
 


Cursuri profesionale
 
 
     Medierea este un proces voluntar de rezolvare amiabila a disputelor, in care un mediator (a treia parte acceptată de toate partile, neimplicată in conflict, echidistanta fata de parti si fara autoritate in luarea deciziilor) asista partile in cadrul unor negocieri ce au ca scop principal rezolvarea conflictului printr-un acord unanim acceptat si care este agreat de toate partile.  
 
     Negocierea este o actiune umana la fel de veche ca si ”cea mai veche meserie” și desi absolut toti oamenii ”negociază” aproape zilnic, doar un negociator profesionist stie cu adevarat sa negocieze.
 
     Detectarea FLC (focarelor latente de conflict) a aparut ca o necesitate, urmare a constatării faptului ca prevenirea unui conflict are costuri cu mult mai reduse decat aplanarea si rezolvarea lui. Expertii nostri in detectarea focarelor latente de conflict pot crea in cadrul organizatiei Dvs. cadrul non-conflictual necesar unei perfecte desfasurari a activitatilor viitoare.
   
     Facilitarea este actiunea unui profesionist care usureaza si inlesneste colaborarea unui grup de persoane in vederea realizarii unui tel comun. Profesionistul este Facilitatorul.
 
     NASUL este un serviciu de nivel academic care elaboreaza cercetari in vederea gasirii celui mai potrivit nume pentru companii, produse, campanii de presa, servicii, s.a.

     Concilierea este un mijloc de detensionare si rezolvare pasnica a unui diferend, conform propunerilor facute de parti cu privire la modul de organizare si de lucru si prin utilizarea unui conciliator profesionist.   

     Asistenta, consultanta si consilierea juridica care se adreseaza în principal intreprinderilor mici si mijlocii (IMM-urilor).